Over Ilaya Kids


Ilaya betekent in het Arabisch ‘mijn’ of voor ‘mij’.Ilaya Kids is van en voor jou en je kleine. ILaya Kids is er voor jou met alledaagse handige kids lifestyleproducten geïnspireerd op het ongefilterde dagelijks leven van moeders .

(Her)ontdek gemak.
Het is onze missie om de eigentijdse levensstijl van iedere ouder te ondersteunen door dagelijkse onhandigheden tijdens de verzorging van je kind(eren) weg te nemen. Met trots ontwerpen we kwalitatieve kids lifestyleproducten met oog op design, functionaliteit, comfort en gebruiksgemak.

“Hier vieren we de kwetsbare én de mooie kant van het moederschap”
– Sara Dekker, founder Ilaya Kids

“Als eigenaar van het lifestyle merk Ilaya Kids en moeder van Logan Eleanor (2), weet ik als geen ander dat het moederschap om kwetsbaarheid en de nodige prikkels vraagt.Hoe goed je het ook wilt doen als moeder. Er zijn zaken waar wij simpelweg geen invloed op hebben. Van kinderen die niet willen slapen tot complete maaltijden die linearecta op de grond eindigen. Handen al niet letterlijk, dan maar figuurlijk in het haar – je mag je hand nu opsteken als je dit ook minimaal 3 keer per week meemaakt – ik begin.

Van ongemak naar positieve flow
”Meer dan ooit realiseer ik me elke dag weer dat moedergeluk in kleine dingen zit. Daar horen tijdbesparende ‘parenting life hacks’ en slimme productontdekkingen die onhandigheden wegnemen bij. Het dagelijks leven voor jou én de verzorging van je kind(eren) simpelweg makkelijker maken. Daar ligt mijn hart. ”