Ruilen & retourneren


Ruilen of retourneren is geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling, zonder opgave van redenen van de aankoop afzien.

Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons namelijk via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van ons contactformulier, maar dat is niet verplicht.

Op deze pagina kun je ook het retoursadres terug vinden. Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

- De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden (niet gedragen en volledig schoon), dus inclusief aangehecht artikelkaartje (tenzij deze voor het beoordelen van het artikel in de weg zit; stuur deze wel altijd mee terug).

- Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Is het product beschadigd, dan kunnen we er kosten voor in rekening brengen.

- De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retourzending (of herroepen van je bestelling) naar je teruggestort of op de factuur verrekend bij achteraf betalen (wij mogen wachten met terugbetalen totdat de artikelen retour zijn ontvangen).

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Terugstortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald.